EnergStad

Din rådgiver indenfor byggesager

Om os

Velkommen til EnergStad – dit foretrukne rådgivende ingeniør og arkitekt firma med ekspertise inden for statiske beregninger til markedets bedste priser. Hos os er du altid aftale en fast pris, så du kan bevare økonomisk kontrol over dit projekt!

Vi specialiserer os i ingeniørberegninger, hvor vi nøje beregner styrker og kapaciteter til bygningers konstruktioner, herunder bjælker, søjler, vægge, fundament, tage og andre elementer til dit projekt. Vores effektive arbejdsmetoder sikrer hurtig levering, så dit projekt aldrig går i stå!

Vores beregninger tager højde for statiske og dynamiske belastninger som vind, sne og andre miljøpåvirkninger, hvilket resulterer i et sikkert og effektivt projekt i overensstemmelse med gældende normer, love og regler.

Vi guider dig sikkert igennem opførelsen af din bygning med professionel rådgivning og teknisk ekspertise. Fra design og planlægning til konstruktion, ibrugtagning og vedligeholdelsesplaner for færdige bygninger og anlæg – vi er din partner hele vejen.

Som forsikrede rådgivere tilbyder vi tryghed og ro i sindet, når du vælger os som din rådgivende ingeniør. Ingeniørberegning.dk er klar til at hjælpe dig med dit projekt!

Lidt om os som din samarbejdspartner – vi leverer altid hurtige og kvalitetsberegninger til branchens bedste priser!

Vores Team

Adam S

Stifter

T: +45 5026 6002
M: AdamS@EnergStad.dk

Kenneth K

Partner - Projekteringsleder

T: +45 3163 6002
M: KennethK@EnergStad.dk

Emir O

Chefingeniør

M: EmirO@EnergStad.dk

Maja I

Udbud og kontrakter

M: Kontakt@EnergStad.dk

Stine H

Bygningskonstruktør

M: Kontakt@EnergStad.dk

Ledig Stilling

Bygningskonstruktør / ingeniør