Energstad

Profil

Profil

EnergStad er startet af ihærdige bygningskonstruktører, og ingeniører der sætter stor pris på byggeri. Vi hjælper alle med at få enten byggetilladelse, og/eller færdigmeldt deres myndighedsprojekt hos kommunen, private, selvbyggere såvel som virksomheder. Vi benytter de nyeste teknologier, herunder Blowerdoor, termografi, anemometer, og ikke mindst Autocad-RevIt til færdiggørelse af tegninger.

Vi kan løse alle de krav der stilles fra myndighederne for at få byggetilladelse og vores speciale indenfor ibrugtagningstilladelse på jeres projekt/ejendom vi forsøger at imødekomme ethvert behov for, trykprøve rapport, ventilations rapporter, skriftlige redegørelser og andet materiale, direkte online med booking af teknikker eller beskrivelser online.

  • Vi hjælper jer med både at oprette og sende jeres byggeansøgning, energiberegninger, færdigmelding af byggesager, og andet som kommunen måtte stille krav til.
  • 1 arkitekt med 10års erfaring indenfor feltet indretning og design, sammen med en Ingeniør og bygningskonstruktør arbejder dagligt sammen for at imødekomme jeres drømmeprojekt.
  • Vi levere som regel et komplet sæt tegningsmateriale til et parcelhus indenfor 2-3 uger.
  • Færdigmelding af tilbygning eller nybyg.
Vores forretningsfilosofi drejer sig om bæredygtighed, et koncept der på en simpel, let og hurtig metode kan hjælpe alle med at få færdigmeldt deres byggeri, så I hurtigt og nemt kan komme videre i jeres hverdag.

Med andre ord stræber vi efter at levere en hurtig og nem pakke til myndighederne – dette skal være en nem og let opgave, og ikke en tidskrævende og trættende affære.

Vi udfører arbejdet jfdet seneste Bygningsreglement/klasse, og hjælper med at få afklaret hvilke EN og ISO standarder jeres byggeri falder under.

På denne måde stræber vi efter en hverdag, hvor vi som mennesker ikke har den ekstra ting hængende, der på den ene eller anden måde skal afsluttes.